I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, October 12, 2012

Say No To STRESS ^_^

Assalamualaikum korang ^_^
harini bangun tido rasa sangat fresh sebab semalam tido awal hihi..kepenatan setelah racing basikal ngan my rumate n member..tak pernah dibuat orang lain rempit dalam uum naik basikal sendiri..

Petang semalam cuaca memang best! after delivery vit c kt customer terus ajak diorang jalan2 pegi tengok rusa..memang semput kalau sape2 before ni tak pernah or jarang naik basikal sebab kt uum luas n banyak bukit..dulu masa 1st time naik basikal rasa macam nak tercabut kaki sebab penat sangat tak sanggup nk kayuh hehe..tapi dah setahun naik basikal dalam uum..memang bes walau pun still penat kena kayuh tapi rasa berbaloi..2 in 1 kan..sambil kayuh sambil exercise ok ^_^


Sekarang ni kalau petang2 selalu hujan..tapi semalam rasa cuaca macam ok, so ajak la kuar tengok rusa hihi..walaupun dah banyak kali tengok rusa tapi still nak pegi jugak..why? sebab boring tengok monyet kat DPP..>.<"



hey ello! xlayan la makan daun >.<



teruja budak2 ni tgk rusa^_^



berebut makan donat sebiji je xcukup



errr aku tgk je rusa tu, xde cakap pape pun kt dye





Rasa hilang sikit stress bila kuar jalan2 kt sini..macam ni la aku kalau stress ke boring ke meroyan ke better kuar tengok uum yang indah permai ni ^_^V



1 comment:

  1. hahaha.... tggu entry aku lak.. main ngan rusa gak...

    ReplyDelete

pe korg cakap..???